DanDomain – historien om internettet i Danmark

DanDomain startede helt tilbage i 1999. Dengang alle ville på nettet, men kun de færreste vidste, hvordan man gjorde. Det lavede DanDomain om på, og på mange måder kan man sige, at den danske internetgigant har været med til at skabe historien om internettet i Danmark.

Med det udgangspunkt skulle man tro, at DanDomain kunne finde på at skrue priserne op, men det er ikke virkeligheden. Priserne for deres services (og der er mange) er stadig konkurrencedygtige, og den gode kundeservice er kernen i deres forretning – og netop derfor anbefaler vi gladeligt DanDomain til personer, der har brug for domæne og webhotel i forbindelse med andre services; ofte hjemmesideprogrammering eller opbygning, drift og vedligeholdelse af webshop.

Har du kun brug for et webhotel, og er du ikke interesseret i de helt billige shared hosting-løsninger, der i nogle tilfælde går ud over kvaliteten – ja, så er det også DanDomain, vi anbefaler.

High performance VPS-services bygget til høj trafik

Leder du efter webhotel, der kan klare en stor mængde trafik, og hvor du får fuld SSH root- eller RDP adgang? Så kan DanDomains VPS-løsninger meget vel være det rette valg for dig.

At vi anbefaler DanDomain skyldes flere forskellige ting. Først og fremmest foretrækker vi altid, at webhotellets servere er placeret i Danmark (og det er de hos DanDomain), og derudover er det naturligvis er stort plus, hvis prisen er skarp, og du har mulighed for at op- eller nedgradere efter behov.

Men der er mange andre fordele at hente ved DanDomain – fx:

  • Ubegrænset hosting af domæner og hjemmesider
  • Lynhurtig software der kører på højtydende SSD-harddiske
  • Nye servere hvor sikkerheden er i top
  • Mulighed for NFS/Block Storage
  • Linux eller Windows
  • En oppetid på 99,95%

Kort og godt kan vi ikke finde mange ulemper ved DanDomain, og vi anbefaler dem gang på gang – måske er det også den helt rigtige samarbejdspartner for dig?

 

Fuld kontrol, simpel administration og god kundeservice

Uanset hvordan man vender og drejer det, så betyder kundeservice uendelig meget for den samlede oplevelse af et produkt eller en service. Det gælder også, når det kommer til webhoteller, og hos DanDomain er du i sikre hænder.

Udover kundeservicen får du fuld kontrol over din VPS, så du selv kan vælge, hvilken software du ønsker at installere, og hvordan du ønsker at konfigurere din server. Har du problemer, kan vi henvise til den førnævnte og effektive kundesupport, så er de hurtigt løst.

Har du brug for et administrationssystem, du kan tage med dig på vejen – altså så du ikke behøver at sidde på kontoret, når noget skal ændres, opdateres eller tjekkes – så kan du tilkøbe det populære Plesk kontrolpanel.

Her får du:

  • Adgang fra mobil app
  • Central styring af websites
  • Intuitiv og simpel styring.

Plesk er et suverænt administrationssystem til både webbureauer og forhandlere, og det er helt perfekt til dig, der administrerer et eller flere WordPress sites. Og så er det jo altid dejligt med tekniske løsninger, der bare får det hele til at spille.