Webhotelpriser: Hvad får du for pengene, hvis du betaler mere?

Måske undrer du dig over, hvilke fordele der følger med at betale højere webhotelpriser. Dem er der faktisk mange af. Blandt andet mere serverplads, mulighed for flere mailadresser, mere plads til dine mails, bedre kundeservice og en højere grad af sikkerhed.

Når du ser på priserne for de forskellige abonnementer for et webhotel, kan det måske virke lidt svært at gennemskue, hvad du egentlig får ud af at vælge et dyrere abonnement.

Der er dog mange fordele ved at vælge et dyrere abonnement – hvis det er det, du har brug for, vel at mærke. Her kommer vi ind på nogle af fordelene nedenfor. Hvis du bare gerne vil have en billig løsning, kan du blive inspireret af vores guide her

 

Mere serverplads

Noget af det vigtigste du får, når du vælger et dyrere abonnement, er mere serverplads. Serverpladsen gør det muligt for dig at have en større hjemmeside med flere besøgende.

Har du for eksempel startet en virksomhed op, som efterhånden har fået vind i sejlene og dermed også flere besøgende på hjemmesiden, kan du få brug for at opgradere dit webhotelabonnement for, at hjemmesiden kan følge med. 

 

Bedre kundeservice

Når du opgraderer dit webhotelabonnement, får du også typisk en bedre kundeservice, end hvis du havde et billigere abonnement. Med til de billige abonnementer hører som regel kun, at du kan få hjælp på mail eller chat. 

Med et dyrere abonnement kan du ofte kontakte webhotellet telefonisk – nogle gange også uden for almindelig arbejdstid. Har du et problem, kan det være en stor fordel for dig, at du kan tale i telefon med en, frem for at skulle chatte eller maile. Dermed kan problemerne hurtigere blive løst.

Det kan særligt være en god idé i forhold til en virksomhed, hvor det er altafgørende, at potentielle kunder altid kan komme ind på din hjemmeside. 

 

Guide

 

Mulighed for flere mailadresser og mere plads til mails

Med til at betale en højere webhotelpris hører også, at du har mulighed for at få flere mailadresser, og at du får mere plads til at gemme modtagne mails.

Hos DanDomain får du for eksempel mulighed for at have tre mailadresser tilknyttet din hjemmeside med deres billigste abonnement. Med deres mellem abonnement får du mulighed for 10 mailadresser, mens du med deres dyreste abonnement har mulighed for at have et ubegrænset antal af mailadresser. 

En mail, der er tilknyttet til hjemmesiden, er særlig vigtig i forbindelse med en virksomhed, der ser langt mere professionel ud med en mailadresse, der hedder det samme som virksomheden. Samtidig giver de mange mailadresser mulighed for at sortere dine mails i forskellige kategorier, så du får eksempel får alt med fakturaer og økonomi sendt til en mail og alt med ansatte og vikarer sendt til en anden mail. 

 

Højere grad af sikkerhed

Når du har en hjemmeside, er det selvfølgelig vigtigt, at du sikrer den mod hacking. Jo større din hjemmeside er, desto større vil risikoen for, at der er nogle, der prøver at hacke den sandsynligvis også være. Men tag ikke fejl. Selv med en mindre hjemmeside – for eksempel en virksomhedshjemmeside – kan der være nogle, der vil prøve at hacke den. 

Derfor kan det også være værd for dig at betale mere for dit webhotel, fordi du dermed får en højere grad af sikkerhed. Det kan være i form af spamfilter og gendannelse af filer, e-mails og database i op til 30 dage ekstra. 

Der kan altså være mange fordele for dig ved at betale en højere webhotelpris. Om det er det rette for dig at gøre, kommer dog helt an på, hvad dit behov er. 

 

LÆS OGSÅ: 4 ting du skal overveje, inden du starter en webshop

FAQ BOKS

Hvilke fordele kan der være ved højere webhotelpriser?

Hvis du er villig til at betale en lidt højere webhotelpris, vil du have råd til et dansk webhotel. Det er klart at foretrække ikke mindst i forhold til, at du kan få kundeservice på dansk. Derudover kommer din hjemmeside også til at ligge på en dansk server, hvilket kan gøre den lidt hurtigere.

Hvordan ved jeg, hvilket abonnement jeg har brug for?

Det kan være svært at gennemskue, hvilket webhotelabonnement du har brug for. Du kan prøve at se på, hvor meget plads du har brug for til din hjemmeside, eller om der er nogle andre features ved de dyrere abonnementer, du måske har brug for.

Hvorfor skal jeg betale højere webhotelpriser?

Det kan give mening for dig at betale højere webhotelpriser, hvis du har brug for nogle af de fordele, der er ved et dyrere abonnement – for eksempel mere serverplads eller mulighed for at kontakte kundeservice telefonisk.