Simply.com – Billigt webhotel med høje standarder

Jagten på det billige webhotel, der skal hoste din hjemmeside, kan uden problemer stoppe her. Simply.com er vores evige anbefaling til alle, der ønsker et billigt webhotel, men som af gode grunde ikke vil gå ned på hverken kvalitet eller kundeservice.

Grundtanken hos Simply.com er enkel; den handler om, at velfungerende hosting hverken behøver at være dyrt eller kompliceret. Derfor er alle løsningerne sammensat med fokus på brugervenlighed og høj kvalitet, så både private hjemmesideejere og virksomheder kan få et godt webhotel uden at tømme pengepungen.

Det er derfor ikke underligt, at Simply.com er meget populært blandt dem, der gerne vil i gang med en hjemmeside til en lav pris. Vil du gerne starte en webshop, men har du ikke så mange penge, kan du læse vores guide om, hvordan du kan komme billigt i gang.

Din tekniske viden kan ligge på et meget lille sted

Et tilbagevendende problem for folk, der ønsker at bygge deres egen hjemmeside er, at teknikken hurtigt kan blive uoverskuelig. Én ting er det brugervenlige WordPress, som langt de fleste anvender – noget andet er DNS, PHP, fornyelse af domæne etc.

Hos Simply.com har de gjort det let. De serverer tekniske løsninger pakket på en måde, alle forstår – også dig der ikke har teknisk viden med i bagagen. Skulle det alligevel ske, at din manglende tekniske forståelse sætter dig i en situation, hvor du har svært ved at komme videre med dit webhotel, så tilbyder Simply.com hurtig og dansk kundeservice – et vilkår langt de fleste hjemmesideejere sætter stor pris på, når først de har haft brug for hjælp.

Netop teknikken – eller fraværet af samme – er en af de primære årsager til, at vi anbefaler Simply.com, når snakken falder på billige webhoteller. Der er nemlig ingen grund til at gøre det sværere, end det er, og det gælder uanset, om du leder efter hosting som privat forbruger eller som virksomhed.

Simply.com – Stabilitet til lave priser

Super hurtig internetforbindelse og stabilitet hos Simply.comDet er ikke ualmindeligt, at vi mennesker – i stor set alle sammenhænge – mener, at pris og kvalitet hænger uløseligt sammen. Det gælder også, når snakken falder på webhoteller, men lige præcis i tilfældet med Simply.com er det altså anderledes. De var nemlig blandt de første på det danske marked til at bevise, at det er muligt at få en stabil hosting partner uden at blive ruineret.

Mange udbydere har senere fuldt trop, men det ændrer ikke på, at Simply.com stadig er vores klare favorit, når der skal vælges et billigt webhotel.

Prisen spiller naturligvis en afgørende rolle for vores anbefaling. Det samme gør det høje kundeserviceniveau, og sidst men ikke mindst lægger vi stor vægt på det faktum, at stabiliteten er høj, fleksibiliteten stor og brugervenligheden suveræn – og det på trods af at der er tale om en shared hosting-løsning.

At Simply.com overhovedet kan tilbyde en service i denne klasse, skyldes, at både servere og services drives på moderne platforme, der er placeret i topsikrede datacentre lokalt i Danmark. Serverrummet bygger på en effektiv opsætning af køling, brandsikring, nødstrømsanlæg, nøje udvalgt hardware og netværksopsætning samt – ikke mindst – store, redundante GBit fiberforbindelser.

Kort sagt: Du går ikke ned på teknik, hastighed og stabilitet, hvis du vælger Simply.com som din udbyder, og på trods af den lave pris får du minimal nedetid, der blandt andet kan tilskrives en 24-timers vagtordning samt overvågning af alle services.

Hos Simply.com kan du får webhotel til lave priser
Hos Simply.com kan du får webhotel til lave priser

Gode muligheder for at opgradere

Når du skal i gang med en hjemmeside, vil du måske ikke bruge så mange penge på den. Derfor vil det være naturligt, at du vælger et af de billigere abonnementer. I takt med at du får flere besøgende og mere indhold på din hjemmeside, får du brug for mere plads til den. Derfor kan det være nødvendigt at opgradere dit abonnement.

Det kan du nemt gøre hos Simply.com. De har fire forskellige abonnementer, hvoraf de to dyreste primært henvender sig til virksomheder. De to billigste kan bruges af start-up virksomheder, der bare har brug for en simpel hjemmeside, eller af private.

Mulighed for mail med alle abonnementer

Når du starter en hjemmeside op, kan det være rart for dig at have en mail, der er særligt tilknyttet til den hjemmeside. Det ser langt mere professionelt ud, og det adskiller dine mails vedrørende hjemmesiden fra dine private mails.

Hos Simply.com får du mulighed for at oprette en mail relateret til hjemmesiden med alle deres abonnementer. Selvom du som virksomhed vælger at starte ud med en af deres billigere løsninger, kan du altså stadig få en mail, der lyder langt mere professionel end et af de gratis alternativer.

1-klik WordPress installation

Når du hurtigt vil i gang med at skabe din hjemmeside, er det selvfølgelig vigtigt, at du har adgang til 1-klik installation af det program, du gerne vil opbygge din hjemmeside i. De fleste bruger i dag WordPress, da det er meget intuitivt at anvende.

Hos Simply.com har de både 1-klik installation af WordPress, Joomla, Drupal og Prestashop. Dermed kan du altså også nemt og hurtigt komme i gang med at opbygge din hjemmeside i et af de programmer – uanset hvilket du foretrækker.

Mulighed for kun at have domæne

Er du ikke klar til at starte din hjemmeside nu, men har du fundet et domæne, der vil være helt perfekt, har du mulighed for at købe det hos Simply.com uden også at skulle have webhotel. Hos langt de fleste webhoteller skal du også have et abonnement på et webhotel, når du køber et domæne, men det behøver du altså ikke hos Simply.com.

Som du kan se, er der altså mange gode grunde til at vælge Simply.com. Dog er det altid vigtigt, at du sørger for selv at se nærmere på de forskellige webhoteller for at se, om de passer til dine behov. Det gælder ikke mindst, hvis du vil skabe en hjemmeside til din virksomhed.

Basic Suite, Standard Suite, Pro Suite, Enterprise Suite hos Simply.com
Basic Suite, Standard Suite, Pro Suite, Enterprise Suite hos Simply.com

FAQ BOKS

Har Simply.com også abonnementer for webshops?

Ja, du kan også bruge Simply.com til din webshop. De har to abonnementer, der henvender sig særligt til dig, der har en virksomhed. Derudover tilbyder de 1 klik installation af Prestashop, som er et af de mest populære programmer at bygge en webshop i.

Hvad koster Simply.com?

Simply.com’s billigste abonnement koster kun 9,38 kroner om måneden det første år. Derefter koster det 37,50 kroner om måneden. De har tre andre abonnementer, der er dyrere.

Hvor mange abonnementer har Simply.com?

Simply.com har fire forskellige abonnementer. De to dyreste henvender sig særligt til dig, der har en virksomhed. Derudover giver de dig også mulighed for at købe et domæne uden at skulle have abonnement på et webhotel.