Om os

Webhotel-guiden.dk – Hvem er vi?

Webhotel-guiden.dk er – som navnet antyder – en hjemmeside, der er dedikeret til webhoteller. Vores mål er at hjælpe dig (og alle andre der finder herind) med at navigere i junglen af webhoteller i Danmark såvel som udlandet. For hvad er op, og hvad er ned? Hvad skal du vælge, og hvad skal du i hvert fald ikke vælge?

Spørgsmålene er mange, når du skal finde det rette webhotel, og netop derfor har vi lavet denne udvidede webhotel guide. Vi forklarer fra ende til anden, hvad webhoteller er, hvad du skal være opmærksom på i jagten på det rette og ikke mindst kommer vi med forslag til gode danske webhoteller, der yder høj service og kvalitet.

Valget af webhotel bliver enkelt

Vi har selv været nye i denne verden af webhoteller engang, og vi ved, at det kan være et umuligt valg, når man ikke aner, hvad man skal kigge efter. Med vores webhotel guide lister vi hosting udbydere i forskellige prisklasser, hvoraf én af dem med sikkerhed kan løse dine behov.

Formålet med webhotel-guiden.dk er altså at gøre det enkelt og overskueligt at finde det rigtige webhotel. Dét webhotel hvor du får værdi for pengene, og hvor du får de funktioner, du har brug for – hverken mere eller mindre.

I skrivende stund har vi få men velvalgte webhoteller på anbefalingslisten, men vi udvider den gerne, hvis vi falder over flere udbydere, der lever op til vores krav til både pris, niveau og kvalitet.

En webhotel guide der bygger på erfaringer

Der findes et væld af forskellige webhoteller på markedet. Både i Danmark og i udlandet. Der er helt sikkert fordele og ulemper ved dem alle, og vi kunne – hvis vi havde uendelige mængder af tid – dykke ned i dem enkeltvis og vurdere dem alle. Det gør vi bare ikke; vi har nemlig valgt en anden fremgangsmetode.

De webhoteller vi anbefaler her på siden, er alle sammen udbydere, vi har personlig erfaring med. Vi har bevæget os i branchen i rigtig mange år, og vi ved, hvad et godt webhotel skal tilbyde, og vi ved især, hvad du ikke skal gå på kompromis med, når du vælger – og den viden bruger vi til at udvælge de bedste danske webhoteller.

Og ja, du hørte rigtigt; vi anbefaler udelukkende danske webhoteller – af to årsager:

  • Webhotellets placering af deres servere kan have betydning for din SEO, og derfor foretrækker vi en dansk lokation.
  • Alt andet lige er tingene bare lettere, når vi kan få dansk support.

Nogle vil mene, at begge dele er ligegyldige, og er du én af dem, skal du selvfølgelig bare købe dit webhotel i udlandet. Vi mener dog ikke, at fordelene opvejer ulemperne, og derfor foretrækker – og anbefaler – vi altid et dansk webhotel.

Køb gerne dit domæne samme sted

Hos webhotel-guiden.dk kommer vi ikke så meget omkring domæner, da det ikke er her, vores interesse ligger. Det eneste vi kommenterer på igen og igen er købet af domæne; det kan du nemlig med fordel købe der, hvor du også køber dit webhotel – så gør du tingene en smule lettere for dig selv.