ScanNet – Nem og skalerbar cloud server

Svinger dit behov for plads og ressourcer, eller har du en webshop eller hjemmeside, der vækster og vækster, så du løbende har brug for at opgradere dit webhotel? Med en cloud server-løsning fra ScanNet, kan du løbende tilpasse mængden af RAM, CPU’er og storage efter dit behov.

Måske er du allerede stødt på ScanNet i din research efter, hvilket webhotel der vil være godt til en virksomheds hjemmeside eller webshop. Ellers vil vi helt klart anbefale dig at se nærmere på dem. ScanNet henvender sig nemlig særligt til danske virksomheder med deres løsninger.

Enkelt og effektivt, og du får fri support med branchens bedste åbningstider.

Ovenstående er en af de primære årsager til, at vi anbefaler ScanNet, når almindelig shared hosting ikke er en mulighed. Men der er andre grunde – blandt andet at du kan få tillægsydelser som:

  • overvågning
  • managed og unmanaged backup
  • SSL-certifikater
  • IP-adresser

Med de mange funktioner er det muligt at finde netop den løsning, der matcher dine behov. Både de nuværende og de fremtidige.

Find Hostingmærket hos ScanNet

Når vi skal anbefale et webhotel, kigger vi altid på datacentrene – det er nemlig vigtigt for os, at vi kun videreformidler sikre løsninger, vi selv ville have lyst til at bruge.

Hos ScanNet er sikkerheden i fokus, og serverne står placeret i Danmark i udbyderens eget datacenter, der naturligvis er sikret mod blandt andet brand, fugt og uvelkomne gæster. Skulle strømmen svigte, skifter datacenteret automatisk over på strøm fra egen generator, og den strøm der bruges både her og til daglig er 100% CO2-neutral.

Udover at tilbyde et grønt og sikkert datacenter, er ScanNet certificeret partner hos Microsoft, Citrix og VmWare. Samtidig har de fået det anerkendte Hostingmærke, der hvert år tildeles af Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark.

Kort og godt kan du være sikker på en god, fair og sikker løsning hos ScanNet, og netop derfor er vi ikke bange for at anbefale dem.

 

Udnyt fordelene ved en cloud server

Der findes flere forskellige løsninger på hosting markedet, og der er mange fordele forbundet med denne model – i hvert fald for dig der ikke kan nøjes med shared hosting fra et billigt webhotel.

Først og fremmest kan du let skalere og tilpasse løsningen til dine behov. Ofte kan du sammensætte din cloud server, som du ønsker, og selv vælge, hvor meget CPU, storage og RAM du har brug for.

Alternativet til en cloud server er at have din egen server – fx i virksomhedens kælder – men der er meget usikkerhed forbundet med denne løsning. Samtidig er det svært for erhvervsvirksomheder i dag at følge med den hurtige udvikling, der foregår på hosting området generelt. Med en cloud server får du adgang til en lang række fordele til en brøkdel af dine normale driftsomkostninger.

 

En cloud server er for alle

Det kommer hurtigt til at lyde, som om hosting med cloud server kun er for helt store virksomheder, men sådan er det langt fra. Det er den perfekte mulighed for dig, der gerne selv vil have fingrene i teknikken, og som sætter pris på at kunne skalere op og ned efter behov.

I virkeligheden kan man sige, at en cloud server er for alle. Dog anbefaler vi shared hosting i de tilfælde, hvor du blot skal have en almindelig, lille firmahjemmeside eller personlig blog, og hvor du ikke har interesse i at nørde med teknikken.

Mulighed for cloud server

Det er meget vigtigt, at din virksomheds hjemmeside kan blive indlæst hurtigt. Vi kender alle det med ikke at have tålmodighed til at sidde og vente på, at en langsom hjemmeside loader. Så er det nemmere at gå ind på en anden hjemmeside i stedet. 

Derfor er det også vigtigt, at du vælger et webhotel, hvor du har mulighed for at få den plads, din hjemmeside har brug for – og hvor du kan opgradere i takt med, at virksomheden vokser. Det har du hos ScanNet. 

Derudover har du også mulighed for at vælge en cloud server-løsning. Det var tidligere noget, der var forbeholdt større virksomheder, men i dag er det kommet ned i et prisleje, hvor selv mindre virksomheder kan være med. Cloud serveren er en virtuel serverløsning, der gør din hjemmeside endnu hurtigere.

Kundeservice på dansk – både på mail og telefon

Når du skal vælge et webhotel, bør du altid overveje, hvilket sprog du vil have kundeservice på. I mange tilfælde kan det være rart at få kundeservice på dansk – særligt når det er noget, der har med din virksomhed at gøre. 

Hos ScanNet har de selvfølgelig dansk kundeservice, og du får mulighed for at få hjælp på både mail og telefon. De har telefontid fra 7-19 for deres kunder, og det kan være en stor fordel, at du kan få telefonisk hjælp uden for almindelig arbejdstid. 

Høj grad af sikkerhed

Når du skal vælge et webhotel til din virksomheds hjemmeside, er det selvfølgelig også vigtigt, at du vælger et, hvor sikkerheden er i orden. Du vil blive overrasket over, hvor mange der vil prøve at hacke din hjemmeside, selvom du bare har en helt almindelig virksomhed. 

Hos ScanNet har du mulighed for at tilvælge et effektivt spamfilter, der rapporterer til dig om sikkerhedsproblemer på hjemmesiden. 

Workshops og arrangementer målrettet virksomheder

Når du har en virksomhed, kan det være rart for dig, at du kan komme ud og møde andre, der har en virksomhed, eller at du kan få noget inspiration og nye idéer. 

Da ScanNet kun har virksomheder som kunder, har de en række arrangementer for dig, der overvejer at oprette en virksomhed, eller for dig der allerede har en virksomhed. Der vil altså være masser af inspiration at hente. 

Overvejer du at starte en webshop, kan du finde mere inspiration i vores artikel her

Hvad kan ScanNet tilbyde, som andre webhoteller ikke kan?

I forhold til mange billige webhoteller får du en langt højere kvalitet, når du vælger ScanNet. Det er for eksempel i forhold til, hvor meget serverplads din hjemmeside kan få samt muligheden for at vælge en cloud server-løsning.

Hvem henvender ScanNet sig særligt til?

ScanNet henvender sig særligt til virksomheder. De har nogle lidt dyrere abonnementer end mange andre webhoteller, men du får så også meget mere med i købet – f.eks. hurtigere indlæsning af din hjemmeside, god sikkerhed og kundeservice på dansk på både mail og telefon.

Hvilken form for kundeservice tilbyder de hos ScanNet?

Hos ScanNet tilbyder de kundeservice på dansk både på mail og telefon. Deres telefoner er åbne fra 7-19.