DanDomain – Danmarks internetgigant

DanDomain startede helt tilbage i 1999. Dengang alle ville på nettet, men kun de færreste vidste, hvordan man gjorde. Det lavede DanDomain om på, og på mange måder kan man sige, at den danske internetgigant har været med til at skabe historien om internettet i Danmark.

Med det udgangspunkt skulle man tro, at DanDomain kunne finde på at skrue priserne op, men det er ikke virkeligheden. Priserne for deres services (og der er mange) er stadig konkurrencedygtige, og den gode kundeservice er kernen i deres forretning – og netop derfor anbefaler vi gladeligt DanDomain til personer, der har brug for domæne og webhotel i forbindelse med andre services; ofte hjemmesideprogrammering eller opbygning, drift og vedligeholdelse af webshop.

Leder du efter et dansk webhotel, er DanDomain ikke til at komme udenom. Det er et af de ældste og største webhoteller, og det er der særligt en grund til: De gør det virkelig enkelt for dig at oprette din hjemmeside. Faktisk er hele deres forretning startet ud fra idéen om, at de gerne ville hjælpe andre med at gøre det med hjemmesider mere simpelt – og det har de holdt fast ved lige siden.

Det ses for eksempel i deres meget brugervenlige kontrolpanel. Det gør det nemt for dig at administrere dit webhotel – også selvom du ikke er særligt teknisk orienteret. Det er i dag ingen hindring for, at du ikke sagtens kan skabe din egen hjemmeside enten til privat brug eller til din virksomhed.

En anden måde, hvorpå DanDomain gør livet nemmere for dig som hjemmesideejer, er, at de tilbyder 1 klik installation af en række programmer, som du kan bygge din hjemmeside op i. Dermed behøver du ikke at bruge en masse tid på at installere programmerne.

Vælger du et af DanDomains dyrere abonnementer, får du mulighed for at installere et cache plugin på din hjemmeside, der kan gøre den op til fire gange hurtigere. Det er både vigtigt i forhold til utålmodige læsere, men også i forhold til at få en god SEO på din hjemmeside.

Læs mere om, hvad hosting helt præcist er.

High performance VPS-services bygget til høj trafik

Leder du efter webhotel, der kan klare en stor mængde trafik, og hvor du får fuld SSH root- eller RDP adgang? Så kan DanDomains VPS-løsninger meget vel være det rette valg for dig.

At vi anbefaler DanDomain skyldes flere forskellige ting. Først og fremmest foretrækker vi altid, at webhotellets servere er placeret i Danmark (og det er de hos DanDomain), og derudover er det naturligvis er stort plus, hvis prisen er skarp, og du har mulighed for at op- eller nedgradere efter behov.

Men der er mange andre fordele at hente ved DanDomain – fx:

  • Ubegrænset hosting af domæner og hjemmesider
  • Lynhurtig software der kører på højtydende SSD-harddiske
  • Nye servere hvor sikkerheden er i top
  • Mulighed for NFS/Block Storage
  • Linux eller Windows
  • En oppetid på 99,95%

Kort og godt kan vi ikke finde mange ulemper ved DanDomain, og vi anbefaler dem gang på gang – måske er det også den helt rigtige samarbejdspartner for dig?

Fuld kontrol, simpel administration og god kundeservice

Hos DanDomain får du fuld kontrolUanset hvordan man vender og drejer det, så betyder kundeservice uendelig meget for den samlede oplevelse af et produkt eller en service. Det gælder også, når det kommer til webhoteller, og hos DanDomain er du i sikre hænder.

Udover kundeservicen får du fuld kontrol over din VPS, så du selv kan vælge, hvilken software du ønsker at installere, og hvordan du ønsker at konfigurere din server. Har du problemer, kan vi henvise til den førnævnte og effektive kundesupport, så er de hurtigt løst.

Har du brug for et administrationssystem, du kan tage med dig på vejen – altså så du ikke behøver at sidde på kontoret, når noget skal ændres, opdateres eller tjekkes – så kan du tilkøbe det populære Plesk kontrolpanel.

Her får du:

  • Adgang fra mobil app
  • Central styring af websites
  • Intuitiv og simpel styring.

Plesk er et suverænt administrationssystem til både webbureauer og forhandlere, og det er helt perfekt til dig, der administrerer et eller flere WordPress sites. Og så er det jo altid dejligt med tekniske løsninger, der bare får det hele til at spille.

Danske servere og høj sikkerhed

Derudover er der selvfølgelig også mange andre fordele ved at bruge DanDomain. Det er for eksempel, at deres servere står i Danmark. Det gør det en anelse hurtigere for din hjemmeside at blive vist, og derudover sikrer det også, at DanDomain nemt kan tjekke op på forholdene, så serverne hele tiden er sikret bedst muligt. Det er for eksempel både imod brand, oversvømmelse og indbrud. 

Det er dog ikke bare deres servere, de sikrer ordentligt. Det er også din hjemmeside. For eksempel kan du med nogle af de dyrere abonnementer få taget en backup af dine filer, mails og database. Hvis din hjemmeside bliver lagt ned af et hackerangreb, vil det derfor være muligt for dig at få den gendannet igen. 

Dansk kundeservice der er til at få fat på 

Hos DanDomain får du verdensklasse support

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her hos webhotel-guiden.dk altid anbefaler, at du vælger et dansk webhotel. En af de vigtigste grunde til, at vi gør det, er, at du får adgang til dansk kundeservice.

Hvis der er noget ved din hjemmeside, der driller, er det virkelig rart for dig, at du kan få hjælp på dansk. Også selvom du er god til engelsk. Det kan bare være meget lettere for dig at forstå, hvad du skal gøre, og hvad der foregår, når du får hjælp på dansk – og så følger åbningstiderne som regel også dine vågne timer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er DanDomain?

DanDomain er et webhotel, som kan hoste din hjemmeside. Hosting er afgørende for, at din hjemmeside kan komme på nettet.

Hvem kan bruge DanDomain som webhotel?

DanDomain henvender sig både til private og virksomheder. Alle kan derfor bruge DanDomain som webhotel.

Hvilke fordele er der ved at vælge DanDomain?

Der er mange fordele for dig ved at vælge DanDomain som webhotel. Først og fremmest er det et dansk webhotel, hvilket betyder, at du får kundeservice på dansk, og at deres servere er placeret i Danmark.