SmartWeb – Den perfekte løsning til webshops

Leder du efter det helt perfekte webhotel i forbindelse med opstart af en webshop? Og har du endnu ikke fundet ud af, hvem der skal hjælpe dig med at få webshoppen skudt i gang? I så fald kan vi anbefale SmartWeb.

SmartWeb er – som overskriften også siger – den perfekte løsning til dig, der gerne vil drive en webshop, men som ikke er alt for interesseret i teknikken bag. I løbet af få minutter kan du være i gang med at oprette din nye digitale forretning, og selv dig uden teknisk flair kan finde ud af det.

Deres mission er, at systemerne skal være så nemme at gå til, at selv en person, der ikke har nogen erfaring med programmering og hjemmesider, kan sætte en webshop op. De arbejder derfor hele tiden på at gøre deres løsninger nemmere og smartere – for eksempel ved at fremstille apps der tydeligt hjælper dig med at forstå en funktion.

Vil du have mere inspiration til, hvordan du kan skabe smarte webshopløsninger, kan du finde det i vores artikel her.

Vælg den webshop, der passer til dine behov

Når du samarbejder med SmartWeb, får du en samlet løsning, hvor du får betalingsmoduler, fragtmoduler, forskellige markedsføringselementer og andre udvalgte funktioner med i købet – og naturligvis hosting af webshoppen.

Priserne varierer alt efter, hvilke behov du har. Den billigste pakke – til dig der skal starte din første webshop – koster 189,00 kr. pr. måned, mens den dyreste løsning koster 1.789 kr. pr. måned. I sidstnævnte pakke får du så også alt, hvad du overhovedet kunne ønske dig til at drive en stor og kraftfuld webshop.

Er du usikker på, om det er en løsning for dig? Så kan du starte med en gratis prøveperiode på 30 dage. Viser det sig, at løsningen ikke lever op til dine forventninger (det tror vi nu ikke), kan du afmelde dit abonnement uden omkostninger.

Fleksibilitet og god kundeservice

Der er flere grunde til, at vi er glade for at anbefale SmartWeb til (kommende) webshopejere. Den første er prisen, som vi mener er absolut konkurrencedygtig. Den næste er den store fleksibilitet, du får; du kan starte med den billigste Start-Up-pakke og efterfølgende opgradere trin for trin, efterhånden som din webshop udvikler sig.

Og så er der den tredje ting, som vi altid lægger vægt på, når vi skal anbefale et webhotel – nemlig kundeservicen. Den er naturligvis i top hos SmartWeb, og du kan få hjælp til alt det, du ikke selv kan finde ud af. Når det er sagt, så vil det være minimalt, hvad du får brug for hjælp til. Systemet er brugervenligt og intuitivt, og SmartWeb har lavet mere end 100 hjælpevideoer og en god online manual, du kan bladre løs i.

Hosting og domæne hos SmartWeb

Har du allerede et domæne, skal du bare sørge for, at det peger til SmartWeb (og det finder du naturligvis en guide til på SmartWebs hjemmeside) – alternativt kan du flytte det til SmartWeb, så du har webshop, hosting og domæne samlet på ét sted.

Har du ikke købt dit domæne endnu, kan du gøre det hos SmartWeb.

Og så er der spørgsmålet om hosting, som sandsynligvis er den egentlige grund til, at du er landet her på siden; hosting er selvfølgelig med i prisen, så din webshop er i trygge hænder – også når den vækster og får brug for mere plads.

SmartWeb er et webhotel, der særligt henvender sig til dig, der gerne vil starte en webshop. De har gjort det nemt at bygge webshoppen op og tilbyder dig for eksempel nemme løsninger i forhold til fragt og online betaling. 

Webhotel

Løsninger til fragt, online betaling og nem oprettelse af varer

Noget af det, der kan være svært at inkorporere i en webshop normalt, er gode løsninger til oprettelse af en vare, online betaling og fragt. Det har SmartWeb dog sørget for, at du nemt kan bygge ind i din digitale forretning – det er trods alt nogle af grundelementerne i en webshop.

I forhold til online betaling får dine kunder med SmartWeb mulighed for at betale med kreditkort, faktura, MobilePay og meget andet. Du behøver derfor ikke at bruge en masse tid på at finde ud af, hvordan det kommer til at fungere.

I forhold til fragt har SmartWeb truffet aftaler med GLS og CoolRunner. Derfor kan du bare vælge den fragtløsning, der passer dig bedst, når du går i gang med at opbygge din webshop.

Højt serviceniveau og stort hjælpeunivers

Selvom SmartWeb har forsøgt at gøre det hele så nemt som muligt, kan du stadig have spørgsmål eller være i tvivl om, hvordan du gør noget. Her kan det store hjælpeunivers med et omfattende arkiv af artikler hjælpe dig til at komme videre. For eksempel er SmartWebs begynderguide altid god at læse, inden du går i gang med at oprette din webshop.

Derudover har de et meget højt serviceniveau hos SmartWeb. Er der noget, du ikke kan finde svar på i deres hjælpeunivers, kan du derfor altid kontakte dem og få hjælp. God kundeservice på dansk er virkelig alle pengene værd. Det er også en af grundene til, at vi anbefaler dig at overveje SmartWeb som webhotel til din webshop.

Er du interesseret i at finde ud af, om SmartWeb er noget for dig, kan du prøve det af gratis i 30 dage. Det er selvfølgelig ikke meget, når du skal bygge en webshop op, der skulle fungere i mange år fremover, men det er smart, hvis du gerne vil se, hvordan deres system fungerer og få en fornemmelse af, om det er et værktøj, du vil have det godt med at bruge i mange år fremover.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er SmartWeb?

SmartWeb er et webhotel, der henvender sig særligt til dig, der har eller gerne vil have en webshop.

Hvad koster SmartWeb?

SmartWeb er gratis de første 30 dage. Derefter koster det henholdsvis 189, 489, 889 og 1789 kroner per måned alt efter, hvilket abonnement du vælger.

Hvorfor skal jeg overveje SmartWeb?

Du skal overveje SmartWeb, hvis du gerne vil have en nem løsning til din webshop. For eksempel har de allerede truffet aftaler med nogle, der kan stå for fragten af dine varer.