5 gode forslag til billig hosting i Danmark

Er billig hosting noget af det vigtigste for dig, når du skal oprette en hjemmeside, kan du her læse vores anbefalinger til, hvor du kan få billig hosting og god kvalitet samtidig. 

Skal du oprette en hjemmeside? Og er prisen et af de vigtigste kriterier for, hvilket webhotel du vil vælge? Så kan du få masser af inspiration her. Vi guider dig nemlig til fem webhoteller, der alle sikrer dig billig hosting af din hjemmeside.

Simply.com

Simply.com er et af de billigste webhoteller på det danske marked. Deres billigste abonnement, Basic Suite, koster kun 9,38 kroner om måneden det første år. Derefter stiger prisen til 37,50 kroner om måneden efterfølgende. Du kan altså komme i gang med en hjemmeside det første år for kun 112,50 kroner.

Med det billigste abonnement får du 10 GB plads til din hjemmeside og 2GB plads til dine mails. Det passer som regel fint til de fleste private hjemmesider.

DanDomain

DanDomain er et af de største danske webhoteller. De giver dig også mulighed for at komme i gang med en hjemmeside meget billigt. Deres billigste abonnement, Starter, koster kun 12,90 kroner om måneden det første år. Derefter koster det 129 kroner om måneden.

Med det billigste abonnement får du 10 GB plads til din hjemmeside, 3 e-mailadresser og ubegrænset plads per mailkonto.

Wannafind

Hos Wannafind finder du helt de samme vilkår som hos DanDomain. Det koster dig 12,90 kroner om måneden det første år. Derefter skal du betale 129 kroner om måneden.

Webhotel

ScanNet

ScanNet henvender sig særligt til virksomheder. Derfor er deres priser for deres billigste abonnement også lidt højere end de førnævnte. Du får nemlig en række features fra begyndelsen, som du har brug for i en virksomhed, men som du ikke nødvendigvis har brug for, når du opretter en hjemmeside til privat brug. Det er for eksempel mere hukommelse og et ubegrænset antal af e-mailadresser selv med deres billigste abonnement.

Deres billigste abonnement, Starter, koster 99 kroner om måneden det første år. Derefter skal du betale 199 kroner om måneden.

SmartWeb

Hos SmartWeb henvender de sig særligt til dig, der gerne vil starte en webshop. De har fire forskellige abonnementer, som du kan opgradere i takt med, at din virksomhed vokser. Det billigste abonnement, Start-up, der koster 189 kroner om måneden, passer godt til dig, der har under 100 ordrer om måneden.

Med i alle abonnementerne hos SmartWeb er løsninger til at håndtere betaling og fragt af dine varer. Det er derfor blevet gjort utrolig nemt for dig at oprette din egen webshop, når du bruger dem.

Vil du vide mere om, hvordan du billigt kan oprette en hjemmeside, kan du læse mere i vores artikel her.

FAQ BOKS

Hvad får jeg, hvis jeg vælger et dyrere abonnement?

Hvis du vælger et af de dyrere abonnementer hos et webhotel, får du først og fremmest mere plads til din hjemmeside. Derudover kan der også være andre fordele som bedre kundeservice og mulighed for at have flere mailadresser tilknyttet til den samme hjemmeside.

Hvorfor har jeg brug for hosting overhovedet?

Hvis du vil have, at din hjemmeside skal være online, skal den ligge på en server. Det er det, man kalder hosting. Det er webhoteller, der står for at hoste hjemmesiderne.

Kan jeg bruge billig hosting til min virksomhed?

Du kan sagtens bruge billig hosting til din virksomhed. Skal du bare have en simpel hjemmeside, der kort fortæller om din virksomhed, kan du endda godt vælge et af de meget billige abonnementer, der ellers primært henvender sig til private.