SmartWeb – den perfekte løsning til webshops

Leder du efter det helt perfekte webhotel i forbindelse med opstart af en webshop? Og har du endnu ikke fundet ud af, hvem der skal hjælpe dig med at få webshoppen skudt i gang? I så fald kan vi anbefale SmartWeb.

SmartWeb er – som overskriften også siger – den perfekte løsning til dig, der gerne vil drive en webshop, men som ikke er alt for interesseret i teknikken bag. I løbet af få minutter kan du være i gang med at oprette din nye digitale forretning, og selv dig uden teknisk flair kan finde ud af det.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke – og det er heller ikke dyrt.

Vælg den webshop, der passer til dine behov

Når du samarbejder med SmartWeb, får du en samlet løsning, hvor du får betalingsmoduler, fragtmoduler, forskellige markedsføringselementer og andre udvalgte funktioner med i købet – og naturligvis hosting af webshoppen.

Priserne varierer alt efter, hvilke behov du har. Den billigste pakke – til dig der skal starte din første webshop – koster 189,00 kr. pr. måned, mens den dyreste løsning koster 1.789 kr. pr. måned. I sidstnævnte pakke får du så også alt, hvad du overhovedet kunne ønske dig til at drive en stor og kraftfuld webshop.

Er du usikker på, om det er en løsning for dig? Så kan du starte med en gratis prøveperiode på 30 dage. Viser det sig, at løsningen ikke lever op til dine forventninger (det tror vi nu ikke), kan du afmelde dit abonnement uden omkostninger.

 

Fleksibilitet og god kundeservice

Der er flere grunde til, at vi er glade for at anbefale SmartWeb til (kommende) webshopejere. Den første er prisen, som vi mener er absolut konkurrencedygtig. Den næste er den store fleksibilitet, du får; du kan starte med den billigste Start-Up-pakke og efterfølgende opgradere trin for trin, efterhånden som din webshop udvikler sig.

Og så er der den tredje ting, som vi altid lægger vægt på, når vi skal anbefale et webhotel – nemlig kundeservicen. Den er naturligvis i top hos SmartWeb, og du kan få hjælp til alt det, du ikke selv kan finde ud af. Når det er sagt, så vil det være minimalt, hvad du får brug for hjælp til. Systemet er brugervenligt og intuitivt, og SmartWeb har lavet mere end 100 hjælpevideoer og en god online manual, du kan bladre løs i.

 

Hosting og domæne hos SmartWeb

Har du allerede et domæne, skal du bare sørge for, at det peger til SmartWeb (og det finder du naturligvis en guide til på SmartWebs hjemmeside) – alternativt kan du flytte det til SmartWeb, så du har webshop, hosting og domæne samlet på ét sted.

Har du ikke købt dit domæne endnu, kan du gøre det hos SmartWeb.

Og så er der spørgsmålet om hosting, som sandsynligvis er den egentlige grund til, at du er landet her på siden; hosting er selvfølgelig med i prisen, så din webshop er i trygge hænder – også når den vækster og får brug for mere plads.