Simply.com – billigt webhotel med høje standarder

Jagten på det billige webhotel, der skal hoste din hjemmeside, kan uden problemer stoppe her. Simply.com er vores evige anbefaling til alle, der ønsker et billigt webhotel, men som af gode grunde ikke vil gå ned på hverken kvalitet eller kundeservice.

Grundtanken hos Simply.com er enkel; den handler om, at velfungerende hosting hverken behøver at være dyrt eller kompliceret. Derfor er alle løsningerne sammensat med fokus på brugervenlighed og høj kvalitet, så både private hjemmesideejere og virksomheder kan få et godt webhotel uden at tømme pengepungen.

Din tekniske viden kan ligge på et meget lille sted

Et tilbagevendende problem for folk, der ønsker at bygge deres egen hjemmeside er, at teknikken hurtigt kan blive uoverskuelig. Én ting er det brugervenlige WordPress, som langt de fleste anvender – noget andet er DNS, PHP, fornyelse af domæne etc.

Hos Simply.com har de gjort det let. De serverer tekniske løsninger pakket på en måde, alle forstår – også dig der ikke har teknisk viden med i bagagen. Skulle det alligevel ske, at din manglende tekniske forståelse sætter dig i en situation, hvor du har svært ved at komme videre med dit webhotel, så tilbyder Simply.com hurtig og dansk kundeservice – et vilkår langt de fleste hjemmesideejere sætter stor pris på, når først de har haft brug for hjælp.

Netop teknikken – eller fraværet af samme – er en af de primære årsager til, at vi anbefaler Simply.com, når snakken falder på billige webhoteller. Der er nemlig ingen grund til at gøre det sværere, end det er, og det gælder uanset, om du leder efter hosting som privat forbruger eller som virksomhed.

 

Simply.com – stabilitet til lave priser

Det er ikke ualmindeligt, at vi mennesker – i stor set alle sammenhænge – mener, at pris og kvalitet hænger uløseligt sammen. Det gælder også, når snakken falder på webhoteller, men lige præcis i tilfældet med Simply.com er det altså anderledes. De var nemlig blandt de første på det danske marked til at bevise, at det er muligt at få en stabil hosting partner uden at blive ruineret.

Mange udbydere har senere fuldt trop, men det ændrer ikke på, at Simply.com stadig er vores klare favorit, når der skal vælges et billigt webhotel.

Prisen spiller naturligvis en afgørende rolle for vores anbefaling. Det samme gør det høje kundeserviceniveau, og sidst men ikke mindst lægger vi stor vægt på det faktum, at stabiliteten er høj, fleksibiliteten stor og brugervenligheden suveræn – og det på trods af at der er tale om en shared hosting-løsning.

At Simply.com overhovedet kan tilbyde en service i denne klasse, skyldes, at både servere og services drives på moderne platforme, der er placeret i topsikrede datacentre lokalt i Danmark. Serverrummet bygger på en effektiv opsætning af køling, brandsikring, nødstrømsanlæg, nøje udvalgt hardware og netværksopsætning samt – ikke mindst – store, redundante GBit fiberforbindelser.

Kort sagt: Du går ikke ned på teknik, hastighed og stabilitet, hvis du vælger Simply.com som din udbyder, og på trods af den lave pris får du minimal nedetid, der blandt andet kan tilskrives en 24-timers vagtordning samt overvågning af alle services.

Om Basic Suite

Du får fint med plads, da der medfølger
10 GB plads på webhotellet.

Trustscore: Fin Trustscore (4,8 ud af 5)
Plads: Meget plads
Trafik: Ubegrænset trafik
Pris: Et af de billigste webhotelle

Priser

Pris pr. måned: 9,34,-
Årlig pris: 112,08,-
Eventuelt opstarsgebyr: 0,-

Forbrug

Ubegrænset trafik: Ja (99999GB)
Plads: 10 GB
Emails: Ubegrænset