Wannafind – få en gennemsnitlig oppetid på 99,95%

Skal du bruge en hurtig, sikker og stabil hosting løsning, og ønsker du at få Danmarks bedste kundeservice, professionel rådgivning og brugervejledning? Så bør du tage et ekstra kig på Wannafind, der garanterer en gennemsnitlig oppetid på 99,95%, hurtige svartider og en it-infrastruktur, der passer godt på din virksomheds forretningskritiske data.

Det er en ekstremt høj oppetid, og det skyldes flere ting. For det første er datacenterets fysiske placering på 70 meter over havoverfladen, i sikker afstand fra andre bygninger og isoleret så godt, at røggasser eller slukningsvand ikke kan påvirke driften.

Derudover er datacenteret forbundet med to separate strømtilslutninger, der giver redundans i tilfælde af strømsvigt. Samtidig anvendes redundante køleenheder, ligesom brandsikring beskytter datacenteret via et såkaldt sniffer-system, der sikrer hurtig alarmering og aktiverting af et inergenanlæg i tilfælde af brand.

Kort og godt. Med Wannafind får du et af landets sikreste webhoteller, og vi er ikke blege for at anbefale det. At du samtidig får en af de bedste supportservices med åbent alle ugens dage, er bare et ekstra plus.

Installer dit foretrukne CMS

Uanset om du drømmer om at starte en blog, lave din egen hjemmeside eller bygge en webshop, så har Wannafind det webhotel, du skal bruge – de er kompatible med blandt andet:

  • WordPress
  • Umbraco
  • Drupal
  • Joomla!

Er WordPress dit foretrukne valg, får du – hvis du vælger en af de større pakker hos Wannafind – et optimeringsplugin til systemet, der kan gøre din hjemmeside op til fire gange hurtigere. Til glæde for både dig, dine besøgende og ikke mindst Google.

Flere af CMS’erne kan du installere med et enkelt klik, så du hurtigt og let kan komme i gang. Men der er naturligvis også andre grunde til, at vi anbefaler Wannafind – fx får du:

  • dansk support alle ugens dage
  • sikker hosting uden bekymringer
  • maksimal sikkerhed og stabilitet
  • moderne og danske datacentre
  • forskellige pakke der matcher ethvert behov
  • brugervenligt kontrolpanel med backup.

Wannafind er måske ikke markedets billigste webhotel, men det har heller aldrig være målet. Det har derimod været at skabe markedets mest stabile hostingløsning til danske virksomheder – og dét er lykkedes.

 

Wannafind hjælper dig med at bygge din hjemmeside

Køber du et webhotel, er det med al sandsynlighed, fordi du ønsker at oprette en hjemmeside. På verdensplan er WordPress er et af de mest populære systemer til netop dette, men det kræver en smule fingerfærdighed og teknisk forståelse at få det til at virke – og ikke mindst at få det til at blive flot.

Bliver det lidt for uoverskueligt for dig, tilbyder Wannafind deres eget hjemmesideprogram, hvor du let kan bygge din hjemmeside ved at trække forskellige elementer ind på siden. Du slipper altså for at kode, og du har stadig fuld kontrol over tema, stil og farver.

Er du lidt usikker på, om det er noget for dig, har du mulighed for en 30 dages gratis prøveperiode, der naturligvis er 100% uforpligtende. Derefter kan du opgradere til fuld adgang for – i skrivende stund – 44,50 kr./måned det første år og efterfølgende 89,00 kr./måned.