ScanNet – nem og skalerbar cloud server

Svinger dit behov for plads og ressourcer, eller har du en webshop eller hjemmeside, der vækster og vækster, så du løbende har brug for at opgradere dit webhotel? Med en cloud server-løsning fra ScanNet, kan du løbende tilpasse mængden af RAM, CPU’er og storage efter dit behov.

Enkelt og effektivt, og du får fri support med branchens bedste åbningstider.

Ovenstående er en af de primære årsager til, at vi anbefaler ScanNet, når almindelig shared hosting ikke er en mulighed. Men der er andre grunde – blandt andet at du kan få tillægsydelser som:

  • overvågning
  • managed og unmanaged backup
  • SSL-certifikater
  • IP-adresser

Med de mange funktioner er det muligt at finde netop den løsning, der matcher dine behov. Både de nuværende og de fremtidige.

Find Hostingmærket hos ScanNet

Når vi skal anbefale et webhotel, kigger vi altid på datacentrene – det er nemlig vigtigt for os, at vi kun videreformidler sikre løsninger, vi selv ville have lyst til at bruge.

Hos ScanNet er sikkerheden i fokus, og serverne står placeret i Danmark i udbyderens eget datacenter, der naturligvis er sikret mod blandt andet brand, fugt og uvelkomne gæster. Skulle strømmen svigte, skifter datacenteret automatisk over på strøm fra egen generator, og den strøm der bruges både her og til daglig er 100% CO2-neutral.

Udover at tilbyde et grønt og sikkert datacenter, er ScanNet certificeret partner hos Microsoft, Citrix og VmWare. Samtidig har de fået det anerkendte Hostingmærke, der hvert år tildeles af Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark.

Kort og godt kan du være sikker på en god, fair og sikker løsning hos ScanNet, og netop derfor er vi ikke bange for at anbefale dem.

 

Udnyt fordelene ved en cloud server

Der findes flere forskellige løsninger på hosting markedet, og der er mange fordele forbundet med denne model – i hvert fald for dig der ikke kan nøjes med shared hosting fra et billigt webhotel.

Først og fremmest kan du let skalere og tilpasse løsningen til dine behov. Ofte kan du sammensætte din cloud server, som du ønsker, og selv vælge, hvor meget CPU, storage og RAM du har brug for.

Alternativet til en cloud server er at have din egen server – fx i virksomhedens kælder – men der er meget usikkerhed forbundet med denne løsning. Samtidig er det svært for erhvervsvirksomheder i dag at følge med den hurtige udvikling, der foregår på hosting området generelt. Med en cloud server får du adgang til en lang række fordele til en brøkdel af dine normale driftsomkostninger.

 

En cloud server er for alle

Det kommer hurtigt til at lyde, som om hosting med cloud server kun er for helt store virksomheder, men sådan er det langt fra. Det er den perfekte mulighed for dig, der gerne selv vil have fingrene i teknikken, og som sætter pris på at kunne skalere op og ned efter behov.

I virkeligheden kan man sige, at en cloud server er for alle. Dog anbefaler vi shared hosting i de tilfælde, hvor du blot skal have en almindelig, lille firmahjemmeside eller personlig blog, og hvor du ikke har interesse i at nørde med teknikken.

Om Basic Suite

Du får fint med plads, da der medfølger
10 GB plads på webhotellet.

Trustscore: Fin Trustscore (4,8 ud af 5)
Plads: Meget plads
Trafik: Ubegrænset trafik
Pris: Et af de billigste webhotelle

Priser

Pris pr. måned: 9,34,-
Årlig pris: 112,08,-
Eventuelt opstarsgebyr: 0,-

Priser

Pris pr. måned: 9,34,-
Årlig pris: 112,08,-
Eventuelt opstarsgebyr: 0,-