Wannafind – tre fordele ved at vælge Wannafind som webhotel

maj 16, 2022 Emilie Jacobsen

Det danske webhotel Wannafind er et godt bud på et webhotel for både private og virksomheder. To fordele ved dem er for eksempel, at din hjemmeside kommer til at ligge på danske servere, og at du får dansk kundeservice.

Når du leder efter et dansk webhotel, bør du ikke overse det danske Wannafind. Selvom de måske ikke er det største danske webhotel, har de alligevel meget at byde på. Det er for eksempel lave priser – deres billigste abonnement koster kun 12,90 kroner om måneden det første år.

Der er dog mange andre fordele end selve prisen. Vi kommer ind på tre af dem her: 

 

Danske servere

Hos Wannafind kommer din hjemmeside til at ligge på danske servere. Det sikrer dig dels, at din hjemmeside er hurtigere, dels at den er bedre beskyttet. Når din hjemmeside ligger på en dansk server og skal vises på en computer i Danmark, går det bare lidt hurtigere med at finde oplysningerne, end hvis hjemmesiden lå på en server i for eksempel USA. Det er både en fordel i forhold til folks tålmodighed, men også i forhold til SEO. 

Derudover er det en fordel, at en server står i Danmark, da det selvfølgelig giver virksomheden bag langt større kontrol over deres servere. Det er både i forhold til at sikre, at der ikke er indbrud i dem, men også i forhold til at sikre dem mod brand, oversvømmelse og lignende.

 

Læs her, hvorfor du har brug for en server og hosting til din hjemmeside

 

Webhotel

 

Dansk kundeservice

Når du vælger Wannafind, er en anden fordel, at du får mulighed for at kontakte en kundeservice, der taler dansk. Det er virkelig rart for dig, at du ikke behøver at bøvle med at prøve at forstå, hvad du skal gøre rent teknisk, samtidig med at du skal tale et andet sprog. 

Mange vælger et udenlandsk webhotel, fordi priserne der er lidt lavere. Men når de så har brug for hjælp, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad de egentlig skal gøre, når det hele bliver sagt på engelsk, og de måske ikke er helt sikre på termerne. Her er Wannafinds kompetente kundeservice alle pengene værd i sådan en situation. 

 

For både private og virksomheder

Nogle webhoteller henvender sig primært til én målgruppe. Det kan være webhoteller, der kun henvender sig til erhvervskunder. Det er selvfølgelig også smart, hvis du ved fra begyndelse, at der kommer til at være meget trafik på din hjemmeside. Men hvis du ikke gør det, kan det være irriterende at skulle bruge sådan et webhotel. 

Hos Wannafind henvender de sig både til private og virksomheder. Har du en mindre virksomhed, hvor du ikke har brug for så meget plads til din hjemmeside endnu, eller vil du starte en hjemmeside op – for eksempel en blog hvor du endnu ikke har nogen idé om, hvor mange besøgende du kommer til at få – er det rart, at du kan vælge et billigt abonnement. 

Dette er bare tre af fordelene ved at vælge Wannafind. Der er selvfølgelig mange flere fordele ved at vælge dem som webhotel, så du bør bestemt undersøge dem nærmere. 

FAQ BOKS

Er Wannafind et dansk webhotel?

Ja, Wannafind er et dansk webhotel med danske servere og dansk kundeservice.

Hvad koster det at have Wannafind som webhotel?

Wannafind har forskellige abonnementer. Deres billigste abonnement koster 12,90 kroner om måneden det første år. Derefter koster det 129 kroner om måneden.

Hvem henvender Wannafind sig til?

Wannafind henvender sig både til virksomheder og til private. De har abonnementer, der understøtter begge typer af hjemmesider.