SmartWeb – vores anbefaling til dig der vil starte en webshop

maj 19, 2022 Emilie Jacobsen

SmartWeb er et webhotel, der særligt henvender sig til dig, der gerne vil starte en webshop. De har gjort det nemt at bygge webshoppen op og tilbyder dig for eksempel nemme løsninger i forhold til fragt og online betaling. 

Har du overvejet at starte en webshop, er du sikkert stødt på det danske webhotel SmartWeb. Det er et webhotel, der har specialiseret sig i at hjælpe dig, der har eller gerne vil have en webshop. De er derfor virkelig godt inde i, hvad du har brug for som webshopejer, og det er blandt andet derfor, vi anbefaler dem, hvis du gerne vil starte en webshop. 

Først og fremmest er SmartWeb et godt valg, fordi de gør det virkelig nemt for dig. Deres mission er, at systemerne skal være så nemme at gå til, at selv en person, der ikke har nogen erfaring med programmering og hjemmesider, kan sætte en webshop op. De arbejder derfor hele tiden på at gøre deres løsninger nemmere og smartere – for eksempel ved at fremstille apps der tydeligt hjælper dig med at forstå en funktion. 

Vil du have mere inspiration til, hvordan du kan skabe smarte webshopløsninger, kan du finde det i vores artikel her

 

Webhotel

 

Løsninger til fragt, online betaling og nem oprettelse af varer

Noget af det, der kan være svært at inkorporere i en webshop normalt, er gode løsninger til oprettelse af en vare, online betaling og fragt. Det har SmartWeb dog sørget for, at du nemt kan bygge ind i din digitale forretning – det er trods alt nogle af grundelementerne i en webshop. 

I forhold til online betaling får dine kunder med SmartWeb mulighed for at betale med kreditkort, faktura, MobilePay og meget andet. Du behøver derfor ikke at bruge en masse tid på at finde ud af, hvordan det kommer til at fungere. 

I forhold til fragt har SmartWeb truffet aftaler med GLS og CoolRunner. Derfor kan du bare vælge den fragtløsning, der passer dig bedst, når du går i gang med at opbygge din webshop. 

 

Højt serviceniveau og stort hjælpeunivers

Selvom SmartWeb har forsøgt at gøre det hele så nemt som muligt, kan du stadig have spørgsmål eller være i tvivl om, hvordan du gør noget. Her kan det store hjælpeunivers med et omfattende arkiv af artikler hjælpe dig til at komme videre. For eksempel er SmartWebs begynderguide altid god at læse, inden du går i gang med at oprette din webshop. 

Derudover har de et meget højt serviceniveau hos SmartWeb. Er der noget, du ikke kan finde svar på i deres hjælpeunivers, kan du derfor altid kontakte dem og få hjælp. God kundeservice på dansk er virkelig alle pengene værd. Det er også en af grundene til, at vi anbefaler dig at overveje SmartWeb som webhotel til din webshop. 

Er du interesseret i at finde ud af, om SmartWeb er noget for dig, kan du prøve det af gratis i 30 dage. Det er selvfølgelig ikke meget, når du skal bygge en webshop op, der skulle fungere i mange år fremover, men det er smart, hvis du gerne vil se, hvordan deres system fungerer og få en fornemmelse af, om det er et værktøj, du vil have det godt med at bruge i mange år fremover. 

FAQ BOKS

Hvad er SmartWeb?

SmartWeb er et webhotel, der henvender sig særligt til dig, der har eller gerne vil have en webshop.

Hvad koster SmartWeb?

SmartWeb er gratis de første 30 dage. Derefter koster det henholdsvis 189, 489, 889 og 1789 kroner per måned alt efter, hvilket abonnement du vælger.

Hvorfor skal jeg overveje SmartWeb?

Du skal overveje SmartWeb, hvis du gerne vil have en nem løsning til din webshop. For eksempel har de allerede truffet aftaler med nogle, der kan stå for fragten af dine varer.