Simply.com – derfor anbefaler vi dette webhotel

maj 10, 2022 nitharsen.luxmy@team.blue

Simply.com er et populært webhotel – måske først og fremmest på grund af sine lave priser. Webhotellet har dog meget mere at byde på end det, og hos webhotel-guiden er vi ikke blege for at anbefale det.

Leder du efter et billigt dansk webhotel, har du måske overvejet Simply.com. De har nemlig nogle meget lave priser, der tiltrækker mange, der gerne vil have en billig hjemmeside. Faktisk koster deres billigste abonnement kun 9,38 kroner om måneden det første år, og derefter skal du betale 37,50 kroner om måneden. 

Det er derfor ikke underligt, at Simply.com er meget populært blandt dem, der gerne vil i gang med en hjemmeside til en lav pris. Vil du gerne starte en webshop, men har du ikke så mange penge, kan du læse vores guide om, hvordan du kan komme billigt i gang

Prisen er dog ikke det eneste, der er godt ved Simply.com. Faktisk langt fra. Der er nemlig mange andre fordele ved – for eksempel:

 

Gode muligheder for at opgradere

Når du skal i gang med en hjemmeside, vil du måske ikke bruge så mange penge på den. Derfor vil det være naturligt, at du vælger et af de billigere abonnementer. I takt med at du får flere besøgende og mere indhold på din hjemmeside, får du brug for mere plads til den. Derfor kan det være nødvendigt at opgradere dit abonnement. 

Det kan du nemt gøre hos Simply.com. De har fire forskellige abonnementer, hvoraf de to dyreste primært henvender sig til virksomheder. De to billigste kan bruges af start-up virksomheder, der bare har brug for en simpel hjemmeside, eller af private.

 

Webhotel 

Mulighed for mail med alle abonnementer 

Når du starter en hjemmeside op, kan det være rart for dig at have en mail, der er særligt tilknyttet til den hjemmeside. Det ser langt mere professionelt ud, og det adskiller dine mails vedrørende hjemmesiden fra dine private mails. 

Hos Simply.com får du mulighed for at oprette en mail relateret til hjemmesiden med alle deres abonnementer. Selvom du som virksomhed vælger at starte ud med en af deres billigere løsninger, kan du altså stadig få en mail, der lyder langt mere professionel end et af de gratis alternativer. 

 

1-klik WordPress installation

Når du hurtigt vil i gang med at skabe din hjemmeside, er det selvfølgelig vigtigt, at du har adgang til 1-klik installation af det program, du gerne vil opbygge din hjemmeside i. De fleste bruger i dag WordPress, da det er meget intuitivt at anvende. 

Hos Simply.com har de både 1-klik installation af WordPress, Joomla, Drupal og Prestashop. Dermed kan du altså også nemt og hurtigt komme i gang med at opbygge din hjemmeside i et af de programmer – uanset hvilket du foretrækker.

 

Mulighed for kun at have domæne

Er du ikke klar til at starte din hjemmeside nu, men har du fundet et domæne, der vil være helt perfekt, har du mulighed for at købe det hos Simply.com uden også at skulle have webhotel. Hos langt de fleste webhoteller skal du også have et abonnement på et webhotel, når du køber et domæne, men det behøver du altså ikke hos Simply.com. 

Som du kan se, er der altså mange gode grunde til at vælge Simply.com. Dog er det altid vigtigt, at du sørger for selv at se nærmere på de forskellige webhoteller for at se, om de passer til dine behov. Det gælder ikke mindst, hvis du vil skabe en hjemmeside til din virksomhed. 

FAQ BOKS

Har Simply.com også abonnementer for webshops?

Ja, du kan også bruge Simply.com til din webshop. De har to abonnementer, der henvender sig særligt til dig, der har en virksomhed. Derudover tilbyder de 1 klik installation af Prestashop, som er et af de mest populære programmer at bygge en webshop i.

Hvad koster Simply.com?

Simply.com's billigste abonnement koster kun 9,38 kroner om måneden det første år. Derefter koster det 37,50 kroner om måneden. De har tre andre abonnementer, der er dyrere.

Hvor mange abonnementer har Simply.com?

Simply.com har fire forskellige abonnementer. De to dyreste henvender sig særligt til dig, der har en virksomhed. Derudover giver de dig også mulighed for at købe et domæne uden at skulle have abonnement på et webhotel.