ScanNet – hvis du vil have en stærk hostingløsning

maj 6, 2022 Emilie Jacobsen

Hvis du leder efter et webhotel til din virksomhed, har du måske overvejet ScanNet. Det er et webhotel, der giver dig mulighed for hurtig indlæsning af din hjemmeside, god kundeservice på dansk, en høj grad af sikkerhed og mange arrangementer for virksomhedsejere.

Er du ved at starte en virksomhed, ved du helt sikkert, at en hurtig og professionel hjemmeside i mange tilfælde er noget af det vigtigste i forhold til at tiltrække kunder. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilket webhotel du vælger til din hjemmeside. Det er faktisk af overordentlig stor betydning for din virksomheds succes. 

Måske er du allerede stødt på ScanNet i din research efter, hvilket webhotel der vil være godt til en virksomheds hjemmeside eller webshop. Ellers vil vi helt klart anbefale dig at se nærmere på dem. ScanNet henvender sig nemlig særligt til danske virksomheder med deres løsninger.

 

Mulighed for cloud server

Det er meget vigtigt, at din virksomheds hjemmeside kan blive indlæst hurtigt. Vi kender alle det med ikke at have tålmodighed til at sidde og vente på, at en langsom hjemmeside loader. Så er det nemmere at gå ind på en anden hjemmeside i stedet. 

Derfor er det også vigtigt, at du vælger et webhotel, hvor du har mulighed for at få den plads, din hjemmeside har brug for – og hvor du kan opgradere i takt med, at virksomheden vokser. Det har du hos ScanNet. 

Derudover har du også mulighed for at vælge en cloud server-løsning. Det var tidligere noget, der var forbeholdt større virksomheder, men i dag er det kommet ned i et prisleje, hvor selv mindre virksomheder kan være med. Cloud serveren er en virtuel serverløsning, der gør din hjemmeside endnu hurtigere.

 

Webhotel

 

Kundeservice på dansk – både på mail og telefon

Når du skal vælge et webhotel, bør du altid overveje, hvilket sprog du vil have kundeservice på. I mange tilfælde kan det være rart at få kundeservice på dansk – særligt når det er noget, der har med din virksomhed at gøre. 

Hos ScanNet har de selvfølgelig dansk kundeservice, og du får mulighed for at få hjælp på både mail og telefon. De har telefontid fra 7-19 for deres kunder, og det kan være en stor fordel, at du kan få telefonisk hjælp uden for almindelig arbejdstid. 

 

Høj grad af sikkerhed

Når du skal vælge et webhotel til din virksomheds hjemmeside, er det selvfølgelig også vigtigt, at du vælger et, hvor sikkerheden er i orden. Du vil blive overrasket over, hvor mange der vil prøve at hacke din hjemmeside, selvom du bare har en helt almindelig virksomhed. 

Hos ScanNet har du mulighed for at tilvælge et effektivt spamfilter, der rapporterer til dig om sikkerhedsproblemer på hjemmesiden. 

 

Workshops og arrangementer målrettet virksomheder

Når du har en virksomhed, kan det være rart for dig, at du kan komme ud og møde andre, der har en virksomhed, eller at du kan få noget inspiration og nye idéer. 

Da ScanNet kun har virksomheder som kunder, har de en række arrangementer for dig, der overvejer at oprette en virksomhed, eller for dig der allerede har en virksomhed. Der vil altså være masser af inspiration at hente. 

Overvejer du at starte en webshop, kan du finde mere inspiration i vores artikel her

FAQ BOKS

Hvad kan ScanNet tilbyde, som andre webhoteller ikke kan?

I forhold til mange billige webhoteller får du en langt højere kvalitet, når du vælger ScanNet. Det er for eksempel i forhold til, hvor meget serverplads din hjemmeside kan få samt muligheden for at vælge en cloud server-løsning.

Hvem henvender ScanNet sig særligt til?

ScanNet henvender sig særligt til virksomheder. De har nogle lidt dyrere abonnementer end mange andre webhoteller, men du får så også meget mere med i købet – f.eks. hurtigere indlæsning af din hjemmeside, god sikkerhed og kundeservice på dansk på både mail og telefon.

Hvilken form for kundeservice tilbyder de hos ScanNet?

Hos ScanNet tilbyder de kundeservice på dansk både på mail og telefon. Deres telefoner er åbne fra 7-19.