Professionel hjemmeside uden at blive ruineret?

Skal du have lavet en hjemmeside eller en webshop, og har du brug for professionel assistance? Det behøver ikke at være dyrt at komme godt fra start i den digitale verden – se bare her.

Rent teknisk er der stor forskel på, om du skal starte en webshop eller bygge en firmahjemmeside, men én ting har de to former for websites tilfælles – nemlig at du skal bruge et webhotel for at få siden online. Kan du ikke udarbejde hjemmesiden selv, kan du med fordel vælge et webhotel, der tilbyder assistance.

Med det rette webhotel får du hjælp til at bygge en professionel hjemmeside, og du kan finde danske løsninger til både webshop og firmahjemmeside.

 

LÆS OGSÅ: Ny hjemmeside – hvilket webhotel skal du vælge?

 

Professionel webshop med SmartWeb

En af vores foretrukne løsninger, når det kommer til webshops, er SmartWeb. Her kan du både registrere dit domæne, få hosting og sidst men ikke mindst bruge deres webshopmodul til at udarbejde en professionel og flot webshop, hvor du kan sælge dine produkter.

Måden det fungerer på er, at du køber et webshopabonnement, hvorefter du kan vælge mellem forskellige designs, oprette produkter og tilknytte dit domæne. Du skal have en særsklit aftale for at få en betalings- og fragtløsning, men de systemer du har brug for til at få det op at køre, følger med abonnementet. Yderligere får du forskellige integrationer med i købet, så du hurtigt og let kan markedsføre din forretning – fx gennem nyhedsbreve, Facebook og Google.

 

 

En af de primære årsager til at vi ofte anbefaler SmartWeb til folk, der ønsker en professionel webshop er, at det er brugervenligt og let at gå til. Du kan være i gang i løbet af en enkelt weekend. Derudover er der en løsning for selv den mindste webshop, ligesom den helt store og succesfulde af slagsen kan få et abonnement, der matcher antallet af besøgende. 

Priserne spænder fra 189,00 kr. pr. md til 1.789,00 kr. pr. md – men så får du også alt, hvad du har brug for. Inklusiv dansk support.

 

Professionel hjemmeside med DanDomian

Er det ikke en webshop, du skal have, men derimod en professionel hjemmeside – fx til din virksomhed – så er DanDomain vores foretrukne valg. Som hos SmartWeb kan du både registrere dit domæne, finde en hostingløsning og få hjælp til at udarbejde din hjemmeside med DanDomains hjemmesideprogram.

Hjemmesideprogrammet gør det muligt at skabe en flot og professionel hjemmeside uden at kode. Du kan komme hurtigt i gang, og der er massevis af skræddersyede gratis skabeloner at vælge imellem, så du kan få lige præcis det design, du drømmer om. Som en ekstra bonus giver abonnementet dig adgang til 25 gratis stock-photos, så du kan pifte hjemmesiden op med professionelle billeder.

Prisen for en hjemmesideløsning, hvor du bruger DanDomains hjemmesideprogram, er 44,50 kr. pr. md, og så får du naturligvis dansk support med i købet.

 

LÆS OGSÅ: Hvad er det bedste webhotel til WordPress anno 2021/2022?

FAQ BOKS

Er det dyrt at få en professionel hjemmeside?

Hvis du har mod på selv at lave din hjemmeside via et brugervenligt system (uden kode), kan du få en flot og professionel hjemmeside eller webshop for ganske få kroner per måned.

Findes der en dansk udbyder, hvor jeg kan lave min hjemmeside?

Har du ikke lyst til at bruge det ellers populære WordPress til din hjemmeside, anbefaler vi DanDomain. Her får du et enkelt og brugervenligt hjemmesideprogram, der gør det let at bygge en professionel hjemmeside.

Hvilken løsning skal jeg vælge til min webshop?

Vi anbefaler gerne SmartWeb til webshops. Der findes gode løsninger til både store og små forretninger, og deres support er på dansk.