Webhotel i Danmark – Hvad skal jeg vælge?

Et dansk webhotel kan være en god løsning for dig, der gerne vil have dansk kundeservice og en hjemmeside, der bliver indlæst lidt hurtigere. Læs mere om her, hvilke danske webhoteller vi anbefaler.

Leder du efter et webhotel, vil noget af det første, du skal tage stilling til være, om du skal vælge et dansk eller et udenlandsk et af slagsen. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele, og det er vigtigt, at du tager dem i betragtning, inden du træffer din beslutning. 

En af de vigtigste fordele ved et dansk webhotel er, at du får dansk kundesupport, der følger de danske arbejdstider og ofte er nemmere at komme i kontakt med end hos et udenlandsk webhotel. Særligt hvis du gerne vil tale i telefon med servicemedarbejderen. 

Derudover kommer din hjemmeside til at ligge på en server, der er placeret i Danmark. Det gør det lidt hurtigere at hente den, hvilket er meget vigtigt i forhold til både SEO og brugernes oplevelse af siden. 

En af ulemperne ved at dansk webhotel er selvfølgelig prisen. Den er ofte lidt højere end i udlandet, selvom det efterhånden ikke er meget. Derudover er det sjældent, at du har mulighed for at få kundeservice døgnet rundt, som du ellers har hos de store udenlandske webhoteller. 

Er du i tvivl om, hvad webhoteller og hosting egentlig er, kan du læse mere om det her

 

Webhotel

 

Danske webhoteller du bør overveje

Her hos webhotel-guiden.dk anbefaler vi altid, at du vælger et dansk webhotel. Først og fremmest fordi det bare er virkelig rart at kunne få hjælp på dansk, når der er noget med din hjemmeside, der driller. Særligt hvis du ikke er særligt teknisk kyndig, kan det være et problem, at du får kundeservice på engelsk. 

Her er nogle af de danske webhoteller, vi anbefaler: 

DanDomain.dk: DanDomain.dk er et af de største og ældste webhoteller i Danmark. Det er med god grund, at der er så mange, der bruger dem. De tilbyder nemlig pakker til både private og virksomheder. Dermed kan du nemt vælge den pakke, der passer til dit behov. Deres priser er rimelige, du kan få meget hjælp til at skabe din hjemmeside ud fra deres videoer og guides og du kan nemt komme i kontakt med deres kundeservice, der selvfølgelig er på dansk. 

ScanNet.dk: ScanNet.dk er et dansk webhotel, der primært henvender sig til dig, der har en virksomhed. Deres løsninger er nemlig lidt dyrere, da de sikrer dig, at din hjemmeside bliver indlæst meget hurtigt. Udover at ScanNet.dk kan hjælpe dig med hosting af din virksomheds hjemmeside, har de også arrangementer for dig, der har en virksomhed eller for eksempel gerne vil starte en webshop op. 

SmartWeb.dk: SmartWeb.dk er et dansk webhotel, der henvender sig specifikt til dig, der har en webshop. De har derfor gjort det nemt for dig at få sat din webshop rigtigt op – lige fra at oprette alle varerne samt håndtere betaling til fragt og markedsføring. Hvis du vil starte en webshop, er de derfor oplagte for dig at se nærmere på. 

Inden du vælger et webhotel, er det altså vigtigt, at du sætter dig ind i, hvem de henvender sig til. Dermed kan du være sikker på, at du får valgt det rette webhotel fra begyndelsen.

FAQ BOKS

Er et dansk webhotel pengene værd?

Det er selvfølgelig op til den enkelte at vurdere, om et dansk webhotel er pengene værd. Her hos webhotel-guiden.dk vil vi altid anbefale, at du vælger et dansk webhotel.

Hvilket webhotel passer til mig?

Mange webhoteller har fokus på forskellige typer af kunder. Det kan for eksempel være nogle, der primært har fokus på virksomheder og erhvervskunder. Det er derfor vigtigt, at du undersøger webhotellets profil for at finde det webhotel, der passer bedst til dig.

Hvorfor skal jeg vælge et dansk webhotel?

Hos et dansk webhotel får du dansk kundeservice, og din hjemmeside kommer til at ligge på en dansk server. Det er to af de vigtigste fordele ved at vælge et dansk webhotel.