DanDomain – et enkelt og let hjemmesideprogram

maj 11, 2022 nitharsen.luxmy@team.blue

DanDomain er et af de største webhoteller i Danmark. Det skyldes blandt andet, at de har gjort meget for at gøre det enkelt for dig at oprette en hjemmeside. Derudover får du hos dem dansk kundeservice, danske servere og en høj grad af sikkerhed.

Leder du efter et dansk webhotel, er DanDomain ikke til at komme udenom. Det er et af de ældste og største webhoteller, og det er der særligt en grund til: De gør det virkelig enkelt for dig at oprette din hjemmeside. Faktisk er hele deres forretning startet ud fra idéen om, at de gerne ville hjælpe andre med at gøre det med hjemmesider mere simpelt – og det har de holdt fast ved lige siden.

Det ses for eksempel i deres meget brugervenlige kontrolpanel. Det gør det nemt for dig at administrere dit webhotel – også selvom du ikke er særligt teknisk orienteret. Det er i dag ingen hindring for, at du ikke sagtens kan skabe din egen hjemmeside enten til privat brug eller til din virksomhed. 

En anden måde, hvorpå DanDomain gør livet nemmere for dig som hjemmesideejer, er, at de tilbyder 1 klik installation af en række programmer, som du kan bygge din hjemmeside op i. Dermed behøver du ikke at bruge en masse tid på at installere programmerne.

Vælger du et af DanDomains dyrere abonnementer, får du mulighed for at installere et cache plugin på din hjemmeside, der kan gøre den op til fire gange hurtigere. Det er både vigtigt i forhold til utålmodige læsere, men også i forhold til at få en god SEO på din hjemmeside. 

Læs mere om, hvad hosting helt præcist er

 

Webhotel

 

Danske servere og høj sikkerhed

Derudover er der selvfølgelig også mange andre fordele ved at bruge DanDomain. Det er for eksempel, at deres servere står i Danmark. Det gør det en anelse hurtigere for din hjemmeside at blive vist, og derudover sikrer det også, at DanDomain nemt kan tjekke op på forholdene, så serverne hele tiden er sikret bedst muligt. Det er for eksempel både imod brand, oversvømmelse og indbrud. 

Det er dog ikke bare deres servere, de sikrer ordentligt. Det er også din hjemmeside. For eksempel kan du med nogle af de dyrere abonnementer få taget en backup af dine filer, mails og database. Hvis din hjemmeside bliver lagt ned af et hackerangreb, vil det derfor være muligt for dig at få den gendannet igen. 

 

Dansk kundeservice der er til at få fat på 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her hos webhotel-guiden.dk altid anbefaler, at du vælger et dansk webhotel. En af de vigtigste grunde til, at vi gør det, er, at du får adgang til dansk kundeservice.

Hvis der er noget ved din hjemmeside, der driller, er det virkelig rart for dig, at du kan få hjælp på dansk. Også selvom du er god til engelsk. Det kan bare være meget lettere for dig at forstå, hvad du skal gøre, og hvad der foregår, når du får hjælp på dansk – og så følger åbningstiderne som regel også dine vågne timer.

 

FAQ BOKS

Hvad er DanDomain?

DanDomain er et webhotel, som kan hoste din hjemmeside. Hosting er afgørende for, at din hjemmeside kan komme på nettet.

Hvem kan bruge DanDomain som webhotel?

DanDomain henvender sig både til private og virksomheder. Alle kan derfor bruge DanDomain som webhotel.

Hvilke fordele er der ved at vælge DanDomain?

Der er mange fordele for dig ved at vælge DanDomain som webhotel. Først og fremmest er det et dansk webhotel, hvilket betyder, at du får kundeservice på dansk, og at deres servere er placeret i Danmark.