Billig webshopløsning – få tre gode muligheder her

Der findes flere danske webhoteller, der tilbyder en billig webshopløsning. Hvilken løsning der er den rette for dig, kommer dog helt an på, hvor stor en webshop du har planer om at oprette, og hvad dine behov i øvrigt er. 

Vil du oprette din egen webshop, er der flere teknikaliteter, du skal have styr på, inden du kan komme i gang. En af de vigtigste er, hvilket webhotel du skal vælge. Webhotellet er den server, som alle oplysningerne om din webshop er placeret på. Det er derfor vigtigt, at den har nok plads til, at du kan lægge så mange billeder af dine varer op, som du ønsker, uden at den begynder at køre langsommere. 

Der findes en række forskellige webhoteller, både danske og udenlandske, der tilbyder billige webshopløsninger. Vi anbefaler altid, at du vælger et dansk webhotel. Dels er det nemmere i forhold til kundeservice, at du ikke skal bruge et fremmedsprog, dels kan det gøre din side en smule hurtigere, når du henvender dig til danske kunder. I det tilfælde skal din webshop nemlig ikke hentes fra en server, der står på den anden side af jorden. 

Her kommer vi ind på tre webhoteller, du bør se nærmere på, hvis du gerne vil oprette en webshop. Hvilken du vælger, kommer selvfølgelig helt an på, hvilken form for webshop du vil oprette, og hvilken størrelsesskala du starter i. 

 

Smartweb.dk er skabt til webshops 

Smartweb.dk vil umiddelbart være det oplagte valg af webhotel. Det er nemlig skabt udelukkende til hosting af webshops. De har derfor smarte løsninger, der gør det muligt for selv begyndere at komme i gang med deres webshop på ingen tid. Uden at man behøver at have nogen tekniske færdigheder. 

Det koster 189 kroner per måned for Smartweb’s billigste abonnement. Du har mulighed for at opgradere i takt med, at din webshop vokser. Det giver dig en stor fleksibilitet, at du kan starte i det små. 

Hvis du er i tvivl, om Smartweb er det rette for dig, kan du starte med en 30 dages prøveperiode. Der kan du se alle de forskellige features an og få en idé om, om det er det rette for dig at bruge. 

Læs mere om Smartweb.dk her

 

 

ScanNet.dk tilbyder CO2 neutrale servere

Hos ScanNet.dk tilbyder de cloud-hosting, hvor din webshop får en vis mængde plads på en server. Det skal ses i forhold til billigere løsninger, der tilbyder shared hosting. I det tilfælde deler du en server med andre, hvilket kan gøre, at din webshop er lidt længere tid om at blive vist. 

Har du en webshop, hvor du går meget op i bæredygtighed og klimaet, er det også værd for dig at overveje ScanNet.dk. De har nemlig sørget for, at deres servere er 100 % CO2 neutrale. Det er ellers et stort problem, at servere brugere enormt meget strøm. De kører jo døgnet rundt, så din webshop altid er online – også hvis der er nogle, der får lyst til at købe noget klokken 3 om natten. 

Hos ScanNet.dk kan du også få 30 dages gratis prøveperiode. Dermed kan du også hos dem tjekke de forskellige features ud for at finde ud af, om det er noget for dig eller ej. 

Læs mere om ScanNet.dk her

 

Simply.com giver billig webshopløsning 

Vil du have en så billig webshopløsning som muligt, er det simply.com, du skal kigge på. De har to abonnementer, der henvender sig til virksomheder, Pro Suite og Entreprise Suite. Med det ene får du 100 GB serverplads, med det andet 200 GB serverplads. Pro Suite koster kun 28,12 kroner om måneden det første år, mens Entreprise Suite koster 37,50 kroner om måneden det første år. Derefter stiger de til henholdsvis 121,88 og 196,88 kroner. 

Selvom du får en lav pris, får du dog stadig en god kundeservice, stabil drift og et system, der er nemt at gå til, selvom du ikke har teknisk erfaring i forvejen. Derudover får du også et gratis SSL certifikat. Du har sikkert været inde på en hjemmeside, hvor du så har fået en advarsel om, at den ikke er sikker. Det er, fordi den ikke har et SSL certifikat. Det skal du selvfølgelig have på din hjemmeside. 

Læs mere om det her

FAQ BOKS

Hvorfor har jeg brug for et webhotel til min webshop?

Et webhotel er den server, som din webshop er placeret på. Det vil sige alle dine billeder af produkterne, al teksten, al koden til at få den til at se ud, som den gør. Uden et webhotel kan din webshop altså ikke eksistere.

Jeg har ingen tekniske færdigheder – kan jeg stadig have en webshop?

Du kan sagtens opbygge en webshop, selvom du ikke har nogen tekniske færdigheder. I dag findes der en række webshopprogrammer, der er meget intuitive for dig at gå til. Du behøver derfor ikke at kunne kode for at kunne starte en webshop.

Skal jeg starte med det dyreste webhotelabonnement til min webshop?

Du skal starte med det webhotelabonnement, der passer til den webshop, du har tænkt dig at starte. Vil du starte i det små, eller starter du en webshop med et begrænset udvalg af varer, kan du sagtens starte med et af de billige abonnementer. Du kan altid opgradere til et dyrere abonnement og dermed mere serverplads og udvidede tider for kundeservice, når din webshop begynder at tage fart.