Hvad er det bedste webhotel til WordPress anno 2021/2022?

Vil du oprette en hjemmeside i WordPress, har du brug for et webhotel at placere den på. Heldigvis kan du placere en hjemmeside i det system på stort set alle webhoteller. Det handler derfor mere om, at du ser på, hvad dine individuelle behov er. 

WordPress er i dag det absolut mest brugte software til at skabe en hjemmeside i. Det skyldes, at det er meget nemt og intuitivt at arbejde i – også selvom du ikke har prøvet at skabe en hjemmeside før.

Der findes løsninger til stort set alle funktioner, du kan få brug for på din hjemmeside, og der er mange tuorials på nettet, hvis du får brug for hjælp undervejs. Vigtigst er nok, at du ikke behøver at kunne programmere for at skabe en hjemmeside i WordPress. 

Skal du oprette din første hjemmeside, vil det derfor være naturligt, at du er på jagt efter et godt webhotel at placere din hjemmeside på, men hvilket er det lige? Det kommer vi ind på her. 

Muligt at placere en WordPress hjemmeside på stort set alle webhoteller 

I dag er det muligt at placere en WordPress hjemmeside på stort set alle webhoteller. Derfor er det ikke noget, du behøver at bruge lang tid på at tænke over, når du skal finde et webhotel. Her er det vigtigere at tænke over, hvilke krav din konkrete hjemmeside stiller til webhotellet. 

Når du skal vælge et webhotel, er det en dog en god ide at vælge et med one-click WordPress installation. I det tilfælde kan du installere WordPress med bare et enkelt klik. Du kan altså hurtigt være i gang, og slipper for en længere proces med selv at skulle installere det. Her kan du se vores anbefalinger til de bedste webhoteller til WordPress

Se på, hvad dine konkrete behov til et webhotel er

Når du skal vælge et webhotel til din WordPress-hjemmeside, er der en række detaljer, som du bør overveje, inden du vælger. Det er: 

1. Hvilken form for support får du brug for?

Du kan få support på dansk og engelsk, hele døgnet eller kun i dagtimerne, via chat eller telefon. Der er altså stor forskel på, hvordan, og på hvilket sprog, du kan komme i kontakt med et webhotel. 

2. Hvor meget serverplads har du brug for? 

Et webhotel er en server, hvor din hjemmeside bliver placeret. Serverpladsen er blandt andet afgørende for, hvor hurtig din hjemmeside er. Hvis du skal bruge den til professionelt brug, er det meget vigtigt, at din hjemmeside hurtigt bliver indlæst, så kunderne ikke vælger den fra på grund af det. 

3. Hvor meget vil du betale? 

Når du vælger et webhotel, vil du typisk også se på, hvad prisen er. Hvis det er en hjemmeside til professionelt brug, er det ikke webhotellet, du skal spare på. Der skal du have et webhotel, der lever op til dine krav til hjemmesiden. Du kan dog altid opgradere dit abonnement hos webhotellet senere, hvis du får flere kunder. Dermed kan du både få mere serverplads og adgang til bedre kundeservice. 

Som med alle andre valg du træffer her i livet, er det altså individuelt, hvad der er det bedste for dig i forhold til webhotel. Vi håber, at du føler dig lidt bedre klædt på til at vælge dit webhotel til din WordPress hjemmeside nu. 

FAQ

Hvad er one-click WordPress?

One-click WordPress installation er en service, som de fleste webhoteller i dag tilbyder. I det tilfælde kan du med et enkelt klik installere WordPress og komme i gang med din hjemmeside. Har webhotellet ikke one-click WordPress, skal du selv installere WordPress.

Hvad er WordPress?

WordPress er et softwaresystem til at oprette hjemmesider i. Det er meget intuitivt bygget op, og du kan derfor bruge det, selvom du ikke har skabt en hjemmeside før.

Hvilket webhotel skal jeg vælge til WordPress?

Det er individuelt, hvilket webhotel du bør vælge. Stort set alle webhoteller giver dig i dag mulighed for at oprette en hjemmeside i WordPress. I stedet for at vælge webhotel efter, hvor du kan skabe en hjemmeside i WordPress, bør du vælge efter, hvad du har behov for til din hjemmeside.